zaterdag 13 augustus 2011

Uilenberg

Uilenberg is de naam van de Belvilla bungalow in Haaren waar wij (HM) de afgelopen week hebben doorgebracht. Met een PC met internet (+), Montel banken met chaise longue (+), beneden geen gordijnen (-), een lage eerste verdieping (-) en veel binnen- en buitenruimte (+).

Nadat we de sleutel bij de bungalow hadden opgehaald brachten we L. naar haar Koningskindvakantiekamphuis St. Jozefhoeve in Weert. Daarna reden we weer terug naar Haaren.
Zaterdag hebben we met broer en schoonzus een ANWB wandelbox route van 18,5 km gelopen, Boxtel - Esch - Sint-Michielsgestel - Boxtel.
Woensdag zijn we met de auto naar Oisterwijk gereden om fietsen te huren. Via knooppunten zijn we via Boxtel, Esch en Haaren terug naar de fietsenverhuurder gegaan.
De andere dagen hebben we gewandeld bij de Loonse en Drunense Duinen en Kampina. En gewinkeld (Boxtel, Drunen, Tilburg, Vught).
We zijn ook nog bij autodealers geweest: Renault in Oisterwijk (Grand Modus) en Opel in Boxtel (Agila en Meriva). Ideeën genoeg voor de opvolger van onze Zafira.
Bij 'Pannekoekenhuis Belveren' hebben we twee keer genoten van de pannenkoeken. Niet alleen was de smaak heerlijk, ook het uiterlijk en de presentatie waren bijzonder goed. Een aanrader!

Meer foto's staan op de Belvilla-site
Het was af en toe regenachtig. Maar hier even niet...

Geen opmerkingen: