maandag 30 april 2007

Laatste dag voor de eerste...

Vandaag is officieel de laatste dag van mijn huidige baan. Afscheid is genomen, cadeau's (boek & bonnen) zijn uitgepakt. En nu, op koninginnedag zit ik vooruit en achteruit te blikken. Daar ben ik mijn weblog ook eigenlijk voor begonnen. Binnenkort is dat een jaar geleden.

Morgen begin ik gewoon op de oude plek, mijn bureau e.d. worden dan verhuisd, ik heb nog geen verhuisdozen. Maar die paar spulletjes kan ik zelf zonodig nog wel dragen.
Een rommelig bureau wijst op een rommelige geest. Een leeg bureau op een...
juist, een opgeruimde geest. Clean desk policy!

Deze maand heb ik een paar foto's gemaakt waarbij ik dacht: waarom maak ik deze foto eigenlijk? Weet ik veel!

Voortuin, 7 april 2007

Alexandrium Rotterdam, 29 april 2007

woensdag 18 april 2007

Tweede studiejaar voorbij

Vandaag hebben we het tweede jaar van onze hbo studie MER afgerond met een presentatie voor het vak Bedrijfskunde (module BEK). Champagne!

Nu hebben we drie weken (=2 lessen) vrij. In die tijd verander ik van werkplek. Het komt zo mooi uit. Op mijn laatste dag van mijn oude baan steekt de afdeling de vlag uit. En de rest van Nederland ook. Het is dan ook een echte feestdag, 30 april....

Op 10 mei begint de 9e module: Bedrijfsadvisering (BEC). Het boek (Hannah Nathans, Adviseren als tweede beroep) hebben we al in huis.

maandag 9 april 2007

Tweede Paasdag 2007



Van de IJsselsteinse nieuwbouw (het stadhuis aan de Overtoom) via het platteland en het natuurgebied bij de A2, langs de buitenkant van Nieuwegein weer terug naar IJsselstein (door het oude centrum).



10 km, 2 1/2 uur (met ijspauze). H+M+L+JW.