zondag 17 mei 2020

Weerselo 2020

HML 1-8 mei: Weerselo, vakantiehuis Langgoor.

Omdat nog steeds alle attracties, horeca en sommige winkels dicht waren, hebben we iedere dag gewandeld. Het wandelnetwerk Twente is uitgebreid genoeg.
Het regende op de aankomstvrijdag. De auto bleef bijna steken in de modderige zandweg. Daarna werd het steeds droger en zonniger. Op donderdag hing er op de zandweg alweer een stofwolk achter de auto.

...zonniger...

Bij Vasse.

Dieren die we onderweg tegenkwamen.

Veranderingen

Zestien jaar geleden waren wij voor het eerst in dit vakantiehuis.
Om mobiel te bellen moesten we de zandweg uitlopen om bereik te hebben. Een computer was er niet, een smartphone hadden we niet. Nu bellen we gewoon via 4G en ligt er glasvezel. We hebben met zijn drieën vijf apparaten aan de wifi.
In 2004 lag er een grasveld tegenover de voordeur. Dat ging stuk en moest dan weer opnieuw ingezaaid worden. In 2014 kwam er een jacuzzi met een lapje kunstgras. Daarna is er een overkapping gemaakt en dit jaar waren de zijwanden en het zitje toegevoegd. Zie onderstaande afbeelding.


Weerselo is Reutum

In 2004 werd ons vakantiehuis op de site van Belvilla aangeboden met als locatie: Weerselo. Tegenwoordig noemen ze het Reutum. Daarom hebben wij het nog steeds over 'Weerselo'.
De bungalow ligt aan een zandweg achter camping De Molenhof. Bij de ingang van die camping staat de Weerselose Molen (De Vier Winden).
Het hele gebied ligt in Reutum, gemeente Tubbergen. Weerselo is gemeente Dinkelland. De Weerselose Molen ligt dus in gemeente Tubbergen.
Gegevens over oppervlakte en aantal inwoners van deze regio's vermelden is geen vakantie, maar werk. Klik hier.
Ons vakantiehuis ligt in de buurt 'Verspreide huizen Reutum'. 'Verspreide huizen' is onze favoriete vakantiebestemming.

Het terrasuitzicht waar wij iedere keer weer van genieten.