zaterdag 27 februari 2010

Voorjaarsvakantie

Wegens de schoolvakantie van M. en L. had ik afgelopen week vrij genomen. Omdat we ons huis laten opknappen dit jaar, konden we wat winkels af om ideeën op te doen (laminaat, behang, lamellen, vouwgordijn, keuken, enzovoort). L. was ook nog een nachtje uit logeren in Berkel. Zo'n week vliegt voorbij.
Vandaag (zaterdag) gaan we nog voor een schuifpui kijken in Zevenhuizen en daarna op familiebezoek in Nieuwegein. Morgenochtend mag ik om 08:45 uur weer orgelspelen in de kerk (vanavond de voorbereiding thuis) en dan 's middags op visite in Amersfoort en Apeldoorn. Maandag weer naar het werk en 's avonds kerkenraadsvergadering. Ik verheug me nu al op de dinsdagochtend...

O ja, de internetverbinding van xs4all staat volgens mijn modem op 1312 kbit/s. Dat is 'iets' minder dan de 4 Mbit/s waarvoor ik betaal. Deze week waren er wat verbindingsproblemen. Sinds september stond de snelheid op ca. 3 Mbit/s. Nu niet meer.

zondag 7 februari 2010

Scherpenzeel (2)

Net als in oktober zijn we een weekend in Scherpenzeel geweest, op het bungalowpark Klein Ruwinkel van Landal.

Vrijdag zijn we eerst gaan kijken voor een nieuwe schuifpui en daarna heb we nog gewinkeld in Leusden. 's Avonds hebben we, net als in oktober, bij Mona's gegeten met broers/zwagers en schoonzussen.
Zaterdag waren we in Apeldoorn. Eerst winkelen en daarna op bezoek in Huize Eirene aan de Canadalaan. Ten slotte pannenkoeken gegeten bij 'Hans en Grietje' op het park.
Zondag zijn we in Barneveld(-Voorthuizen) naar de kerk gegaan.
Het weer was dit weekend grijs, grauw, miezerig en / of koud.
Maar wij hebben zo'n weekend genoeg aan een ligbad en een dvd-speler.
L. logeerde, net als de vorige keer, in Berkel. Die zien we morgen weer.