zaterdag 30 mei 2009

Kralingen

Vorige week zaterdag hebben we (HM) voor de vierde keer een wandeling uit de ANWB wandelbox gelopen. Deze wandeling loopt vanaf de Kralingse Plas door de wijk Kralingen, waar M. geboren is. Het weer was lekker en het Kralingse Bos druk. Buiten de parkeerplaatsen en de horeca was het daarentegen opvallend rustig.

Sinds mijn bevestiging als ouderling (het 'oud' gedeelte begrijp ik wel) op de zondag na de vakantie in Weerselo, heb ik twee kerkenraadsvergaderingen en twee huisbezoeken gehad. Al doende leert men, niet waar?

Met het bezoek aan Apeldoorn vandaag, de belijdenis van JW e.a. morgen en de gemeentedag in het Schollebos a.s. maandag tweede pinksterdag, is dit weekeinde wel vol.

Molen aan de Kralingse Plas, gezien vanuit het Kralingse Bos

zaterdag 9 mei 2009

Meivakantie Weerselo

De tweede week van de meivakantie hebben we (HML) in een vakantiehuisje bij Weerselo doorgebracht.

Meer foto's van het huis staan op de tab "Foto's" op de Belvilla-site.
We hebben gewandeld bij Ootmarsum, Oldenzaal en Delden.

bij Ootmarsum...

In Oldenzaal en Losser hebben we gewinkeld. Speciaal voor L. zijn we naar Avonturenpark Hellendoorn geweest. Verder hebben we genoten van de rust in en om het huisje, waar  we in 2004 en 2005 ook al waren geweest. Toen gingen we steeds 2 weken in de zomervakantie. Het huisje is éen van onze favorieten in Nederland. Het ligt aan een zandweg vlak bij het kanaal Almelo-Nordhorn. Tegenwoordig zijn er in de omgeving fietsknooppuntenroutes, die moeten we nog eens uitproberen...

Kanaal Almelo-Nordhorn. Het huisje ligt aan de overzijde van het akkerland rechts.