woensdag 29 oktober 2008

Baccalaureus (bc.)

Getuigschrift

Avans Hogeschool B.V.
De examencommissie van Avans Hogeschool B.V.
Belast met het afnemen van het afsluitend examen van de opleiding

HEAO MER

verklaart dat [naam]
geboren op [geboortedag]
het examen met goed gevolg heeft afgelegd.
lngevolge artikel 7.20 en 7.21 van de Wet op het Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (Stb. 1992, 593), heeft betrokkene recht op het voeren van de titel

Baccalaureus (bc.)

Het examen dat betrekking had op de bijgevoegde onderdelen is afgenomen volgens de eisen
zoals gesteld in artikel 7.2 tot en met 7.16 van de Wet op het Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek.

Breda 24 september 2008
[Getekend door]
Voorzitter Examencommissie.
Geëxamineerde.

Dat staat allemaal op het document dat we gisteren uitgereikt kregen. Het was een feestelijke bijeenkomst in het café in ons nieuwe kantoor in Den Haag Leidschenveen. Met partners, (klein)kinderen, scriptiebegeleiders, management enz. En we hebben alle twaalf het getuigschrift gekregen! Broeva, haro!!

donderdag 23 oktober 2008

Loetbos



Op deze mooie dag in onze herfstvakantie hebben we (HML) weer een Groene Hart wandeling gemaakt. Voor L. een lengterecord: 11 km.
De route begint in Ouderkerk aan den IJssel.



Het is een afwisseling van weilanden en nieuw bos (het Loetbos). En, tot opluchting van L., geen hekjes waar je overheen moet klimmen.





Halverwege de wandeling hebben we geluncht bij restaurant De Loet (www.deloet.nl).

maandag 13 oktober 2008

Ursula

Zaterdag zijn we in Woerden, Nieuwveen en Rotterdam geweest. H+L gingen eerst in Woerden een gestrande Ermelo'er ophalen. Die hebben we zondag ook weer naar Ermelo teruggebracht, met z'n allen. Want ze vierde haar verjaardag. In Rotterdam hadden we zaterdagavond weer een andere verjaardag.
Tussendoor hebben we (HML) bij Nieuwveen de Ursula route gelopen. Uit het Groene Hart wandelgids, met "43 wandelingen tussen 6 en 14 km". Deze wandeling was 5 km (???).  L. heeft altijd een hekel aan de overstapjes bij de hekken. We gaan dan ieder aan een kant staan en praten en sjorren haar er overheen.
Dit hek kon gelukkig gewoon open
Het mooiste gedeelte liepen we over een grasdijk tussen het vee door.
De wandeling begon en eindigde bij 'Huize Ursula'. Een paar bewoners dachten dat L. een nieuwe bewoner was, maar we hebben haar na een bezoek aan de kinderboerderij (en theehuis Villa Kakelbont) toch maar weer meegenomen.