dinsdag 20 november 2007

Uitslag BEB (1)

Een cijfer van de tiende module (Bedrijfsbeleid onderdeel Kennismanagement) is binnen:


9




Sprakeloos.


vrijdag 16 november 2007

Gebreken

Al weer ruim een maand geleden sinds het laatste bericht. Sinds 6 oktober heb ik ook geen foto meer gemaakt.

Op 15 oktober ben ik bij de kaakchirurg geweest, die heeft een kies getrokken. Een paar dagen geleden (na vier weken dus) is de laatste hechting uit mijn mond verdwenen ("die hechtingen lossen vanzelf op").

In de herfstvakantie had ik vrij. Op maandag werkte ik toen samen met mijn oudste zoon in de tuin, "lekker" lopen zagen en knippen. Het rare gevoel bij mijn kleine teen was toen al uitgestraald naar mijn hele voet. Dus 's avonds van Schollevaar naar de huisarts in Schenkel, naar de apotheek in 's Gravenland. In totaal een uur weg geweest, op de fiets. Van de dokter kreeg ik antibiotica en moest ik met mijn (ontstoken) voet omhoog zitten, dat heb ik op de fiets maar niet gedaan.
Op woensdag (24-10) moest ik weer naar de tandarts wegens een verdwenen stuk glazuur.
Van wandelen kwam die week niet veel meer, op donderdag hebben we nog een uurtje gelopen over de Utrechtse Heuvelrug, bij Doorn en Leersum.

Na een week was mijn voet weer geslonken en de vakantie voorbij, dus weer aan het werk. Donderdag 1-11 kon ik me weer ziek melden wegens de bijwerkingen van de antibiotica.

Afgelopen dinsdag is het tuinafval door de gemeente weggehaald. M+J hadden het spul door het huis gesleept naar de voortuin en toen ging het ook nog regenen. Lastig als je geen achterom hebt.

Woensdag (14-11) was het tentamen Bedrijfsbeleid (BEB). Het tentamen was verlengd van drie naar vier uur en ik had er helemaal geen zin in. Ik heb 3 1/2 uur zitten schrijven en dat was ik niet meer gewend. De uitslag van deze module verwacht ik eind volgende week. Die week begint de laatste (11e) module van de MER opleiding. Deze module heet KMA, met de onderdelen Kwaliteitsmanagement en Business Intelligence. Het is nog niet bekend welk onderdeel van de boeken we gaan behandelen, dus ik wacht nog even met lezen...