zaterdag 26 mei 2007

+0.04

Vier hondersten van een seconde langzamer dan vorig jaar. Ik weet nu ook wat ik moet doen om sneller te lopen. En daar heb ik geen zin in . Dus zoek ik een wilg op. Om mijn loopschoenen aan te hangen. En volgend jaar zien we wel weer (>30 minuten of zo).

Finish cbs run op 25 mei 2007 in 25:15:35. Foto: Ap.

Het cijfer van het laatste deel van de MER module BEK: 8. Gemiddeld voor de gehele module: 8. Hoera! De scriptie: daar kunnen we nu al aan beginnen en die moet 1 juni 2008 (concept) en 1 juli 2008 (3-voud bij Avans+) klaar zijn. De eindpresentatie van de opleiding is pas in september 2008. Een (eventuele) diploma-uitreiking september/oktober 2008.

maandag 14 mei 2007

Kort weekje

Gisteren brak mijn kies af. Vandaag is het gat gedicht door de dienstdoende tandarts. Als mijn eigen tandarts weer terug is van vakantie, kan hij de kroon op dat werk zetten.

Morgen is er weer les Bedrijfsadvisering, in plaats van donderdag. Blijft er nog 1 werkwoensdag over. Vrijdag brugdag (ADV).

De juichstemming van 18 april is wel weer over: de cijfers van het laatste module-deel zijn nog niet binnen, de docent 'was ziek geweest'. Wat iemand de hardvochtige opmerking ontlokte: "ook zieke docenten moeten zich aan hun afspraken houden". En er is onduidelijkheid bij de onderwijsgever over de lengte van de opleiding en het moment van afronden (de scriptie).
Wordt vervolgd.


En het is moederdag geweest. Net als vorig jaar. Heb ik toch mooi al langer dan 1 jaar een weblog 'bijgehouden'.



Willekeurig kantoorgebouw in Voorburg, 16 mei 2006